Beachyoga på Hvide Sandes smukke strand

dato

Oplev en unik yogaoplevelse på stranden i Hvide Sande den 10. september 2024. Beachyoga kombinerer naturens elementer med kroppens bevægelsesfrihed for at frigive energi og skabe balance mellem krop, sind og natur.

Beachyoga ønsker at gøre brug af den smukke strand, som vi har her i Hvide Sande. Her får vi sand mellem tæerne, mærker vinden i kinderne og lytter til havet brusen, mens vi dyrker kroppens bevægelsesfrihed.

Missionen er at frigive mere energi både gennem kropslig bevægelse og det flow, der opstår, når krop, sind og natur forbindes. Dette er en fantastisk mulighed for at opleve yoga i et naturligt og afslappende miljø.

For hvem
Alle kan deltage - uanset køn, facon og alder! Børn er også velkomne, hvilket gør det til en perfekt familieaktivitet. Der vil blive undervist på både dansk og engelsk, så alle kan være med.

Praktisk information
Prisen for at deltage er 85 kr. eller 11,5 euro, og betaling kan ske kontant, via MobilePay eller PayPal. Vi mødes ved Westwind Surfcafé på Tungevej 8, 6960 Hvide Sande, og går derefter i samlet flok til dagens yoga spot på stranden.

For mere information kan du tjekke @corell_livsstil_yoga på sociale medier eller kontakte Freja på freja@corellyoga.dk eller +45 2229 3675.

Detaljer om arrangementet:
Dato: Tirsdag den 10. september 2024
Tidspunkt: Kl. 09:15
Sted: Westwind Surfcafé, Tungevej 8, 6960 Hvide Sande
Entré: 85 kr. / 11,5 euro
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut