Fastansat bådfører til Redningsstation Hvide Sande

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker i nød? Så er det måske dig vi søger som fuldtidsansat bådfører ved Redningsstation Hvide Sande.

Om os

Kystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden. Det er et fællesskab, som bringer en stolthed med sig og vi arbejder målrettet på at gøre kystredningstjenesten til en af verdens bedste.

Om stillingen

Som vores nye bådfører er du en del af den lokale ledelse på stationen og skal støtte stationslederen i det administrative arbejde samt med vedligehold og almindelig drift af stationen og materiellet.

Du er ligeledes stationslederens stedfortræder i hans fravær. Du indgår desuden fast i beredskabet på stationen, og du har, sammen med dine kollegaer til opgave, at gøre farvandet ud for Hvide Sande mere sikkert. Der vil være diverse aktioner og øvelser, som du også skal deltage i.

Det betyder også, at du skal være i stand til at løfte opgaver til søs i alt slags vejr.

Du er en del af et team af gode kollegaer, hvor der er et tæt sammenhold, og hvor du har mulighed for at påvirke den lokale udvikling af Kystredningstjenesten.

Du er en del af en kultur, hvor vi er stolte af vores arbejde, og hvor vi sætter en ære i at redde folk. Du vil få en arbejdsplads, hvor der altid er både oplevelser og udfordringer.


Om dig

For at kunne komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har erhvervet ”Sundhedsbevis for Søfarende” uden begrænsninger (Blå bog) og har fiske- eller kystskipperbevis. Har du ikke allerede fiske- eller kystskipperbevis, der giver rettighed til at føre stationens alt-vejrs-redningsbåd, er det en forudsætning, at du har fornøden sejltid og relevant baggrund til, at du kan optages på kystskipperuddannelse og efterfølgende kan opnå sønæringsbevis som kystskipper.

Du skal således også være villig til at gennemføre kystskipperuddannelsen i Skagen. Du skal have gode IT-kompetencer samt en god ordenssans.

Kendskab til farvandet ud for Hvide Sande og i Ringkøbing Fjord er en fordel, da du som redningsmand skal kunne begå dig på havet i alt slags vejr og alle slags redningsaktioner. Det vil være en fordel, hvis du taler og forstår engelsk, da en stor del af vores kommunikation over radioen foregår med udenlandske fartøjer.


Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende organisationsaftale for redningspersonale ved redningsstationerne under Forsvarsministeriet mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Foreningen af Danske Redningsmænd samt Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det statslige område.

Aflønning med duelighedsbevis sker med en basisløn inkl. centralt forhandlede tillæg på 32.526,68 kr. pr. måned. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentlig. Dit faste tjenestested vil være på Redningsstation Hvide Sande, Fossanæsvej 22, 6960 Hvide Sande.

Ansøgningsfristen er den 26. februar 2024. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2024 eller efter aftale.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal fremvise din straffeattest og at du som ansat har pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stationsleder Frits Krogsgaard Pedersen på telefon 3092 3657.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anette Sveidahl på telefon 7281 9125.

Vi vil bede dig søge stillingen via ansøgningslinket. Ansøgningen skal indeholde dokumentation for evt. gennemført uddannelse. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes som pdf-filer. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Kystredningstjenesten
Redningsstation Hvide Sande er en del af Kystredningstjenesten, som er en enhed i Søværnets 3. Eskadre. Der er i alt 21 redningsstationer fordelt over hele Danmark og der er ca. 200 redningsfolk ansat. Redningsstation Hvide Sande er normeret til 4 fastansatte redningsmænd og 8 redningsmænd med tilkaldevagt samt 3 reserve redningsmænd.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kystredningstjenesten Redningsstation Hvide Sande, Fossanæsvej , 6960 Hvide Sande

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5992877

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet