Fuldtidsansat bådmand-/kvinde til Redningsstation Hvide Sande (Genopslag)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker i nød? Så er det måske dig vi
søger som bådmand-/kvinde ved Redningsstation Hvide Sande.


Om os

Kystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden. Det er et fællesskab, som bringer en stolthed med sig og vi arbejder målrettet på at gøre Kystredningstjenesten til en af verdens bedste.

Om stillingen

Du indgår i beredskabet på stationen, og har sammen med dine kolleger til opgave at gøre farvandet ud for Hvide Sande til et mere sikkert sted. Desuden deltager du i aktioner og øvelser. Sammen med de øvrige fastansatte sørger du for, at gennemføre diverse tjek på stationens materiel.

Om dig

For at kunne komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har erhvervet Sundhedsbevis for Søfarende uden begrænsninger (Blå bog) og, at du ikke har forhold på din straffeattest, der er uforenlige med tjeneste i Kystredningstjenesten.

Det vil være en fordel, at du, som minimum, har bevis som kystskipper eller fiskeskipper af 3. grad.

Har du ikke allerede kyst- eller fiskeskipperbevis er det en forudsætning, at du har fornøden maritim erfaring til optagelse på skipperskole og at du er villig til at gennemføre kystskipperuddannelsen i Skagen inde for de første 2 års ansættelse.

Som bådmand-/kvinde skal du kunne begå dig på havet i alt slags vejr og under alle typer af
redningsaktioner. Det er et krav, at du kan stille på stationen indenfor 10 minutter når alarmen lyder. Det har betydning for, hvor du har bopæl.


Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende organisationsaftale for redningspersonale ved redningsstationerne under Forsvarsministeriet mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Foreningen af Danske Redningsmænd samt Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer, Det statslige område.

Basisløn inklusiv centralt forhandlede tillæg og tillæg for duelighedsbevis er 30.839,66 kr. pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit faste tjenestested vil være på Redningsstation Hvide Sande.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2024 eller efter aftale.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a. at du skal fremvise din straffeattest, og at du som ansat har pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om arbejdspladsen og arbejdsopgaverne i stillingen, er du velkommen til at kontakte stationsleder Frits Krogsgaard Pedersen på telefon 3092 3657 eller mail: FKP@SAR.DK

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 12. maj 2024.

Du søger stillingen via linket på ”Job i Forsvaret”, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Redningsstation Hvide Sande
Redningsstation Hvide Sande er en del af Kystredningstjenesten, som er en enhed i Søværnets 3. Eskadre. Der er i alt 21 redningsstationer fordelt over hele Danmark, og der er ca. 200 redningsfolk ansat.
Redningsstationen Hvide Sande er normeret til 4 fuldtidsansatte, 8 rådighedsansatte og 3 reserve
redningsmænd. Redningsstationen Hvide Sande har tjenesteadresse på Fossanæsvej 22, 6960 Hvide Sande.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kystredningstjenesten Redningsstation Hvide Sande, Fossanæsvej , 6960 Hvide Sande

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030989

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet