Har du mod til at bringe dine ledelseskompetencer i spil i et tværfagligt fællesskab, hvor mening, liv og værdier er i fokus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi leder efter den helt rigtige oversygeplejerske, der kan udfylde en ganske særlig rolle, hvor du er tæt på, og gør en forskel for både medarbejdere, patienter og pårørende på Anker Fjord Hospice pr. 1. april/maj.

Vi er en flok dedikerede, erfarne og meget selvstændige medarbejdere. Med tid, ro og nærvær arbejder vi i fællesskab på, at gøre ventetid til levetid for patienter og pårørende og skabe bedst mulig livskvalitet, når livet nærmer sig sin afslutning. Det handler om at se det hele menneske og gennem en tværfaglig specialiseret indsats lindre de symptomer, patienten har. Under hjemlige forhold ønsker vi at møde patienten og familien med en helt særlig tilgang.

Med afsæt i den enkeltes livshistorie, gør vi os umage med at tilpasse dagligdagen efter patientens drømme, håb og ønsker – en dagligdag hvor faste regler, rutiner og procedurer ikke sætter dagsordenen. Det kræver noget helt særligt af personalet og dermed også af din ledelsestilgang og –evner.

 

Din profil

Du er uddannet sygeplejerske og har du erfaring med palliativ indsats er det et plus - hvis ikke, skal du være klar på at tilegne dig indsigt i og forståelse af palliation. 

Dit ledelsesmæssige afsæt er vigtigt. Vi forestiller os en solid værktøjskasse og en ballast, der giver tyngde til, at du blandt andet kan:

  • Stå stille i og give plads til det, der er svært for både patienter, pårørende og medarbejdere, bl.a. ved at lytte, vise medfølelse, anerkende, støtte og vejlede i etiske dilemmaer og svære spørgsmål.
  • Bidrage med tydeligt nærvær og relationel ledelse og skabe samspil på tværs af mange fagligheder.
  • Udvise og praktisere en nysgerrig, undrende og reflekterende tilgang. 
  • Stå fast og selvstændigt vurdere og handle i pressede situationer også når der skal træffes svære beslutninger. 
  • Tænke fleksibilitet, kreativitet og bæredygtighed ind i tilrettelæggelse af det daglige arbejde og fremmødeprofil. 
  • Udnytte den økonomiske ramme på en ansvarlig måde.

Som person er du autentisk, ved hvem du er og hvad du står for. Du er åben for nye og anderledes måder at anskue og løse opgaverne på, og ikke mindst villig til at flytte dig og lære nyt.

 

Ansvarsområder: 

I samarbejde med hospicechefen bliver du ansvarlig for udvikling og drift af Anker Fjord Hospice. I praksis betyder det bl.a. at medvirke til at sikre en sund økonomi og et udviklende tværfagligt samarbejde. Du kommer til at stå i spidsen for kvalitetsudvikling og forandringsprocesser. Du bliver nærmeste leder for gruppen af sygeplejersker og i en flad ledelsesstruktur har du ansvar for at dagligdagen afspejler hospicefilosofien, vores fælles værdier, organisationens ledelsesgrundlag og ikke mindst vores etiske kodeks. Du skal videreføre og bidrage til, at såvel den specialiserede palliative indsats som den eksisterende kultur og det gode arbejdsmiljø fortsat udvikles.

Sidst men ikke mindst, så er vi en ganske særlig arbejdsplads. Vi anbefaler, at du læser mere om os på dette link og får et indtryk af os som kolleger og vores dagligdag – og så håber vi at høre fra dig. Vi sørger for at udarbejde et introduktionsprogram tilpasset din baggrund og erfaring.

 

Yderligere information

Anker Fjord Hospice er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Region Midtjylland.

Du kan læse mere om Anker Fjord Hospice samt finde en funktionsbeskrivelse på  (direkte link) www.ankerfjordhospice.dk

 

Ansøgningsfrist:

10. marts 2024

 

Ansættelsessamtale:

Samtaler afholdes 20. marts 2024. Kandidater der udvælges til samtale udfylder og får tilbagemelding på personprofil – planlagt til uge 11 og 12.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og autorisation.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på “søg job”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. 

 

Yderligere oplysninger hos:

Hospicechef Herdis Hansen

tlf. 9659 4901 - mobil 4043 5588

 

Konstitueret Oversygeplejerske Karsten Margon

tlf. 9659 4905 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Fjordengen 25, 6960 Hvide Sande

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998017

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet