Kran- og maskinfører, alsidig og fleksibel med hænderne godt skruet på

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du på udkig efter en spændende stilling som maskinfører med en varieret hverdag, ansvar og en høj grad af selvstændighed? Så kan Seasight Group måske være det rette sted for dig!


Til vores assistanceafdeling søger vi en erfaren og dedikeret medarbejder til at laste/losse skibe med vores Sennebogen 835 materialehåndteringsmaskine samt betjene vores øvrige maskinpark, som består af en 80ton Grove mobilkran, lastbiler med og uden kran samt trucks. Derudover er det en fordel, hvis du har hænderne godt skruet på, da vi også selv vedligeholder vores materiel og udfører andre supplerende opgaver.

Assistanceafdelingen er en lille selvstændig og fleksibel serviceenhed i Seasight Group A/S med rødder i Hvide Sande. Her bliver du en vigtig del af et dynamisk og dedikeret team som løfter i flok, når kunderne skal serviceres – både internt og eksternt.


Vores forventninger til dig:

Når du er på opgave, er du afdelingens professionelle ansigt udadtil, hvad enten du er på havnen for at laste eller losse et skib eller du som chauffør møder kunden et andet sted.

Firmaets værdier ’Troværdighed’ og ’Vi vil sikre meget tilfredse kunder’ afspejles derfor altid i dit arbejde og møde med kunden, så du er med til at skabe et positivt indtryk af virksomheden gennem din effektivitet, kommunikation og service.


Om dig:

For at få succes i jobbet er det nødvendigt, at du har erfaring som maskin- eller kranfører – meget gerne med en Sennebogen materialehåndteringsmaskine eller lignende. 

Du skal respektere sikkerhedsprocedurer og kunne følge instruktioner nøje for at garantere en sikker arbejdsplads, hvor alle kommer hjem i samme gode stand, som de er mødt ind om morgenen.

Din tilgang til opgaverne er løsningsorienteret - go-do-fix - også på en hektisk dag, hvor opgaverne står i kø, og hvor dit rolige overblik gør forskellen, for at kunden er tilfreds og kommer igen.

Følgende kvalifikationer er en fordel (men ikke et krav):

•    Kørekort til lastbil med hænger (C-CE)
•    EU chaufføruddannelsesbevis
•    ADR 1.3 bevis
•    Lille kranbevis 8-30t/m inkl. kranbasis
•    Stort kranbevis over 30 t/m
•    Truckcertifikat
•    Teleskoplæssercertifikat

Du er punktlig og trives med fleksible arbejdstider, når et skib lægger til kaj en aften eller i weekenden.


Er du klar til at tage udfordringen op?

Hos os får du ikke kun et job. Du får også en dagligdag i den skønneste natur mellem hav og fjord. Her kan du nyde de smukke omgivelser, mens du udfører dit arbejde som maskinfører.

Send din ansøgning i dag eller kontakt Karl Madsen på 3042 6335, hvis du har spørgsmål, der skal afklares først.
Brug linket nedenfor til at sende din ansøgning.
 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Seasight Group A/S, Beddingsvej 2, 6960 Hvide Sande

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952059

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet