Projektleder med stålindustri baggrund søges til dynamisk team hos Seasight Solutions

Profilbillede
dato

Med baggrund i stålindustrien og med et mål om at spille en central rolle i Projektledelse.

Hos os er der mulighed for at bringe hele spektret af kompetencer i spil, når du planlægger og koordinerer projekt flowets mange delprocesser. Du tager ansvar for eget projekt i alle faser fra tilbudsgivning over indkøb og fakturering, til aflevering af det færdige produkt. Du vil også have hands on, på mange af processerne gennem projektet, såsom indkøb, intern dokumentation ol.

Dit logistiske falkeblik og serviceorienterede mindset sikrer en gnidningsfri projektafvikling gennem tæt dialog med kunden og et stærkt samarbejde med kollegerne i salg, design og produktion, så slutproduktet lever op til kundens (kvalitets-)krav og bliver leveret til tiden.

Du har erfaring med projektledelse og er lidt utålmodig efter at komme i gang med arbejdet. Hos os får du allerede i løbet af introduktionsperioden selvstændigt ansvar for et eller flere projekter, godt bakket op af din wingman, som også sørger for nødvendig oplæring.


Samarbejde, innovation og kvalitet går hånd i hånd

Hver morgen kl. 7:00 mødes projektledere, produktion og salg på tværs af organisationen for at koordinere igangværende projekter, så vi får planlagt ressourcerne optimalt.

Efter morgenmødet venter dagens opgaver. Du planlægger selv arbejdsdagen, hvor opgaverne afhænger af, hvilke projekter du i øjeblikket har ansvaret for, og hvor i processen, de er. 

Arbejdsopgaver

  • Tilbudsgivning
  • Projektplanlægning
  • Indkøb af komponenter
  • Produktionsdokumentation
  • Kundekontakt fra opstart til projektet er installeret hos kunden
     

Vi forventer ikke, at du har forudgående kendskab til alle opgaver, men vi forventer, at du er motiveret for at sætte dig ind i nye opgaver og procedurer. Relevant faglig baggrund eller erfaring med beregning af tilbud er en fordel.

Du arbejder struktureret. Er en erfaren bruger af IT og IT-systemer, herunder Office pakken, da vi arbejder en del i Excel og Navision. Kendskab til kvalitetsstyringsstandarder er en fordel.


Du er kundens rådgivende sparringspartner

Du er typen, der udstråler troværdighed og har en naturlig gennemslagskraft i din kommunikation. 

Vores projektledere kombinerer teknisk interesse og job. Det giver hverdagen en ekstra dimension. Samtidig giver det meget tilfredse kunder, fordi de kan mærke, at der står en stærk fagperson bag deres projekt.

Lige som dine kolleger går du ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde, men arbejder mål- og løsningsorienteret på at levere projektet som aftalt.
 

Dit team hos Seasight Solutions

Projektteamet består af 10 engagerede kolleger, som alle beskæftiger sig med projektledelse og dokumentation. Sammen sikrer I et godt, fagligt sparringsmiljø med stor fokus på arbejdsglæde og trivsel.
 

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er Head of Project Management Dpt. Henning Bøgelund Kragh klar til at besvare dem enten på mail hbk@seasightsolutions.com eller på telefon 2368 2088.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder samtaler løbende. Stillingerne lukkes, når den rette kandidat er fundet. Send din ansøgning og CV via "Søg her"-linket over for.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Seasight Solutions A/S, Mamrelund 9, 6960 Hvide Sande

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065738

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet