Ringkøbing-Skjern Kommune: Rengøringsmedarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvide Sande Skole søger rengøringsmedarbejder 

På Hvide Sande Skole ansætter vi mennesker, der på charmerende og enestående vis tager ansvar for at skabe gode rammer for vores elever og gerne får kollegerne til at smile ved til tider at give en hjælpende hånd.

Rengøring afdeling Skolevej 

På afdeling Skolevej mangler vi en rengøringsmedarbejder til resten af rengøringspersonalet. Du indgår selvfølgelig i et team, som består af rengøringen, en servicemedarbejder samt servicelederen. Det er servicelederen der dagligt sikrer, at hverdagen “samlet” hænger sammen og at I hjælper hinanden med at løse de til tider ret så komplekse opgaver.

 

Det er en fast stilling. 

Stillingen er på 15 timer og finder sted i tidsrummet kl. 14.00 til 17.00 mandag – torsdag, samt fredag kl. 13.30 til 16.30.

 

Opstart gerne den 01.10.2023 (evt. før).

Der lukkes for ansøgninger mandag den 25.09.2023 kl. 12.00 – der vil være løbende ansættelser – alternativt vil der blive afholdt samtaler onsdag og torsdag i uge 39.

 

For yderligere oplysninger kan du kontakte:

Serviceleder Kim Hansen på telefon 2025 3012 eller pr. mail kim.hansen@rksk.dk alternativt skoleleder Tom Arnt Thorup på tlf. 9974 2660 eller pr. mail tom.arnt.thoup@rksk.dk


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Skolevej 2, 6960 Hvide Sande

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rksk-v2.career.emply.com/ad/rengoringsmedarbejder/fke4dw/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5902409

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet